Antena 3 CNN Actualitate Studentă la Jurnalism, în vârstă de 19 ani, UCISĂ de un ŞOFER BEAT. Vedeţi reacţia premierului la drama tinerei

Studentă la Jurnalism, în vârstă de 19 ani, UCISĂ de un ŞOFER BEAT. Vedeţi reacţia premierului la drama tinerei

Studentă la Jurnalism, în vârstă de 19 ani, UCISĂ de un ŞOFER BEAT. Vedeţi reacţia premierului la drama tinerei
Foto: Facebook
04 Oct 2013   •   11:16

O studentă la Jurnalism a murit chiar in prima zi de facultate dupa ce a fost lovita chiar pe trecerea de pietoni de un şofer care se urcase beat la volan. Tânăra a încercat să traverseze strada alături de o colegă când a fost lovită. Fata a intrat în comă şi a murit câteva ore mai tarziu la spital. Şoferul este acum liber.

Francesca împlinise de două zile 19 ani şi era fericită că începea facultatea de Jurnalism la Bucureşti. Familia, iubitul şi prietenii nu-şi pot reveni după tragedie. Fata nu a apucat să meargă la facultate decât în prima zi, la cursul festiv.

Tanara părea că are toate calităţile pentru o carieră de succes. Era  frumoasă, deşteaptă şi plăcută de toată lumea. Un şofer iresponsabil i-a curmat însă avântul. A urcat băut la volan şi a lovit-o pe trecerea de pietoni într-o intersecţie aflată la ieşirea din Bucureşti.

Fata a intrat în comă, iar medicii de la Spitalul Universitar n-au mai putut să o salveze. A murit la câteva ore după accident. Şoferul care s-a urcat băut la volan şi a ucis-o e cercetat acum în libertate.



Reacţia lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta este marcat de moartea studentei ucise pe trecerea de pietoni. Ponta a postat un mesaj pe un site de socializare prin care susţine că şoferii care provoacă accidente rutiere grave ar trebui sanctionati aspru în noul Cod Rutier.

În opinia sa, Ponta consideră că accidentul este 'un eveniment cu adevărat tragic, care sfâşie inima oricărui părinte!"

"Iată de ce viteza, alcoolul la volan, neacordarea priorităţii trebuie sancţionate mai aspru prin noul Cod rutier!'', a scris Ponta.

Guvernul a amânat adoptarea nolui cod rutier pentru că încă există dezbateri pentru a găsi cele mai bune soluţii la modificarea legii.


×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close