Antena 3 CNN Actualitate Stareţul mănăstirii unde a fost descoperit Ninel Peia: „N-am ştiut că-i candidat la prezidenţiale”

Stareţul mănăstirii unde a fost descoperit Ninel Peia: „N-am ştiut că-i candidat la prezidenţiale”

o_1dp4vjo07o7oh1n1po212m0dc1b.jpg
Foto: captura YouTube
08 Noi 2019   •   09:46

Candidatul la alegerile prezidenţiale a cărui dispariţie a fost anunţată de SPP a fost găsit la Mănăstirea Putna. Stareţul Velnic Melchisedesc l-a văzut la slujba de seară, dar poliţiştii au aflat din alte surse despre locul în care se afla Peia.

Stareţul Mănăstirii Putna, Velnic Melchisedec, a declarat pentru Adevarul că l-a văzut pe Ninel Peia în biserică în cursul serii de joi, 7 noiembrie. „Aseară l-am văzut la biserică la noi. Este pentru prima dată când l-am văzut la noi. Poate a mai fost la Putna, dar eu nu l-am văzut”, a spus stareţul.  

Velnic Melchisedec a explicat că nu a ştiut că Ninel Peia este căutat de Poliţie şi nici că este candidat la alegerile prezidenţiale. Din acest motiv, călugării nu au anunţat Poliţia. "N-am ştiut că-i dat dispărut de SPP", a completat stareţul.

În cele din urmă, informaţia că Ninel Peia este cazat la Mănăstirea Putna a ajuns la poliţişti, care l-au abordat pe candidat. ”Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecţie şi Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de poliţişti. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracţiuni.  

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close