Antena 3 CNN Actualitate Stăpânul câinelui care a muşcat o mamă şi fiica ei, în Parcul Circului din Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 de ore

Stăpânul câinelui care a muşcat o mamă şi fiica ei, în Parcul Circului din Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 de ore

Poliţia Animalelor l-a reţinut pe proprietarul câinelui ciobănesc care a muşcat două persoane

atac câine
Stăpânul câinelui care a muşcat o mamă şi fiica ei, în Parcul Circului din Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 de ore
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iun 2024   •   13:23

Stăpânul câinelui care a mușcat, joi, o femeie și pe fetița ei în parcul Circului din Capitală a fost reținut de polițiștii de la Serviciul pentru Protecția Animalelor pentru 24 de ore.

Pe numele bărbatului, polițiștii Serviciului pentru Protecția Animalelor au emis un mandat de aducere, iar la data de 07.06.2024 s-a dispus reținerea sa, pentru o durată de 24 ore, acesta fiind introdus într-unul din aresturile DGPMB.

Stăpânul câinelui va fi prezentat procurorului pentru luarea măsurilor legale în consecință, transmit autorităţile.

Vă amintim că în urmă cu trei zile, două persoane, mama și copil minor, în timp ce se aflau în Parcul Circului din Bucureşti, au fost atacate și mușcate de un câine al cărui stăpân nu a luat măsurile de prevenire a atacului canin.

Câinele ciobănesc de talie mare a atacat-o pe femeia de 49 de ani şi pe fiica sa în vârstă de 9 ani, fiind lăsat fără lesă. O persoană, martoră la incidentul şocant, a sunat la 112 și a reclamat fapta iar cele două victime au fost transportate la spital.

Femeia rănită a depus apoi plângere pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorului, atât în nume propriu cât și ca reprezentant legal al copilului.

Câinele agresor a fost ridicat și transportat într-un adăpost ASPA, arată, sâmbătă, Poliţia Animalelor.

Cercetările în acest caz sunt efectuate pentru infracțiunea de neluare de către proprietarul animalului a măsurilor de prevenire privind atacul canin asupra unei persoane.

×
Subiecte în articol: caine atac Parcul Circului București
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close