Antena 3 CNN Actualitate Spitalele, aproape prădate. Se fură cearşafuri din maternităţi

Spitalele, aproape prădate. Se fură cearşafuri din maternităţi

Spitalele, aproape prădate. Se fură cearşafuri din maternităţi
Foto: Videonews
de M.Z.    |    13 Oct 2011   •   12:24

Din Maternitatea Bacău fură cine vrea, iar cei care o fac nu se feresc să o arate. Pe internet au apărut dovezi cu cearşafurile "împrumutate" din vestiarele spitalului şi inscripţionate cu numele unităţii sanitare. Anchetele autorităţilor au rămas fără răspuns până acum, în timp ce pacienţii suferă în continuare din cauza lipsei materialelor sanitare.

Dovada furtului din Maternitatea Bacău a fost făcută publică pe Internet de un bărbat care ar fi chiar soţul uneia dintre infirmierele de la Maternitatea Bacău. Însă nu doar de lenjerie de pat duc lipsă pacienţii, ci şi de medicamente şi seringi.

"S-au adus cearşafuri de unică folosinţă, seringi în continuare nu avem, eu am fost prima care am adus la cunoştinţa directoarei Ciobanu de aceste lipsuri", a declarat medicul Liliana Petrescu.

Pentru că există suspiciunea că angajaţii ar fura din spitale, vestiarele cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţe au fost sigilate şi percheziţionate chiar de către conducerea spitalului în luna septembrie.

Cu toate acestea, în urma controalelor nu s-au găsit materiale sanitare sau medicamente ascunse. Direcţia de Sănătate Publică a anunţat însă controale amănunţite.

 



×
Subiecte în articol: maternitate Bacău
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close