Antena 3 CNN Actualitate Spitalul Foișor din București, modernizat cu aproape 50 de milioane de euro. Gabriela Firea: ”Este o investiție în sănătate”

Spitalul Foișor din București, modernizat cu aproape 50 de milioane de euro. Gabriela Firea: ”Este o investiție în sănătate”

Spitalul Foișor, aflat în atenția întregii țări în ultimele zile, a fost modernizat cu aproape 50 de milioane de euro. Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, spune că a găsit proiectul blocat și a reușit să finalizeze lucrurile la nou spital în primul an al mandatului anterior.

de Georgiana Adam    |    29 Mai 2024   •   10:51

Mai mult, Firea afirmă că, în urma modernizării și datorită intervențiilor complexe care se pot realiza aici, Foișor este cel mai mare spital de ortopedie din țară, dar și printre cele mai recunoscute la nivel european.

”Spitalul de Ortopedie Foișor este unul dintre cele mai mari nu doar din țara noastră, ci din Europa. Este foarte apreciat în primul rând pentru medicii săi minunați și pentru asistentele sale. Aici se fac foarte multe operații, cele mai multe dificile.

În cel de-al doilea an de mandat l-am inaugurat, deci în anul 2017, după ce această construcție fusese blocată ani de zile din cauza diferitelor conflicte dintre consultant, constructor, chiar din partea Primăriei.

Are șase etaje opt săli de operații și cea mai mare sală de kinetoterapie la nivelul întregii țări. Este un spital modern la nivel european, unde se tratează pacienți din întreaga țară, nu doar din București.

Este o investiție în sănătate, o investiție pentru oameni, de care ar trebui să avem cât mai multe la nivelul țării și, firește, la nivelul Capitalei”, a spus Gabriela Firea.

Material susținut de PSD.

×
Subiecte în articol: Spitalul Foişor Gabriela Firea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close