Gulaş pentru toată lumea! Bucătarii arădeni s-au întrecut duminică într-un concurs de gulaş. Adunaţi în jurul ceaunelor cu zeci de kilograme de carne, cartofi şi ceapă, concurenţii au demonstrat că, deşi gulaşul este o mâncare cu specific unguresc, în România se găteşte... mult mai bine.
Înarmaţi cu lemne pentru foc, carne, cartofi şi condimente, concurenţii s-au pus pe treabă. Pe lânga condimentele obişnuite, fiecare a venit cu ingrediente secrete. Nu oricine poate găti un gulaş gustos, ca la carte. Tocmai de aceea, reţetele sunt păstrate cu sfinţenie şi se transmit din generaţie în generaţie. Pentru un gulaş perfect, e nevoie ca acesta să fiarbă patru ore la clocot mic. Merită aşteptarea, deoarece urmează un răsfăţ al papilelor gustative.
Bucătarul care a reuşit să satisfacă poftele participanţilor a câştigat marele premiu, ?Făcăleţul de Aur?. Însă şi mai mult de câştigat au avut invitaţii din jurul ceaunelor, care s-au bucurat de o masă pe cinste.
Antena 3