Antena 3 CNN Actualitate Soţul avocatei dispărute a intrat iar în concediu

Soţul avocatei dispărute a intrat iar în concediu

Soţul avocatei dispărute a intrat iar în concediu
11 Oct 2007   •   13:54

Poliţistul Cristian Cioacă, soţul avocatei dispărute, a intrat din nou în concediu, la doar o zi de la reluarea lucrului. Acesta şi-a mai luat 3 zile de concediu medical. El spune că suferă de "sindrom nervos depresiv". Între timp anchetatorii au extins joi căutările avocatei Elodia Ghinescu, dispărută la 30 august, şi în lacurile şi canalele din judeţul Braşov, după ce operaţiunile de reperare a trupului femeii în apele lacurilor Vidraru şi Pecineagul, din judeţul Argeş, s-au soldat cu rezultate negative. De altfel şi căutările făcute de poliţişti şi jandarmi în văile şi râpele din Argeş, de la Vidraru şi până la Piscu Negru, s-au soldat fără rezultate. "Indiciile noastre arată faptul că poliţistul Cristian Cioacă şi-a omorât soţia".

"Căutam trupul Elodiei sau bucăţi din corpul acesteia, căutăm cuţitul şi geamantanul care au dispărut din aparamentul celor doi soţi din Braşov, avem mai multe piste de căutare pe care deocamdată nu pot să le dezvălui?, a declarat procurorul Marius Iacob, şeful Secţiei de Urmăriri Penale şi Criminalistică de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, coordonatorul acţiunilor de căutare şi al anchetei. Acesta este încredinţat că va găsi probele care să-l incrimineze pe Cioacă.

Un număr de şase scafandri grupaţi în două echipe au început, miercuri după-amiază, căutările avocatei Elodia Ghinescu şi în apele lacului Vidraru, anchetatorii având indicii că bucăţi din trupul femeii sau chiar trupul femeii ar fi fost aruncate în acest lac. Din cauza frigului, a ploii puternice şi a curenţilor mari ai apei, scafandrii au aşteptat patru ore ca să înceapă scufundările, în condiţiile în care pot coborî maximum 20 de metri, iar vizibilitatea era redusă.

Soţul Elodiei, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat dispariţa femeii în 5 septembrie. Anchetatorii braşoveni au luat în calcul varianta crimei în cazul avocatei, pe lista suspecţilor fiind şi soţul femeii, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului.

Instanţa supremă i-a interzis poliţistului judiciarist Cristian Cioacă să părăsească ţara pe parcursul anchetei, judecătorii respingând cererea acuzării de a-l aresta. Arestarea este împiedicată de lipsa cadavrului victimei, susţin surse judiciare.

Cioacă şi-a susţinut nevinovăţia şi a spus că soţia sa îl înşela.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close