Antena 3 CNN Actualitate Soţia lui Pintea riscă să piardă bunurile marelui actor

Soţia lui Pintea riscă să piardă bunurile marelui actor

Soţia lui Pintea riscă să piardă bunurile marelui actor
13 Iun 2007   •   23:03

Ar vrea să-şi mai plângă soţul, dar parcă nu mai are timp. O clipă de neatenţie şi poate pierde mai toate lucrurile pentru care Adrian Pintea a luptat. Imediat după înmormântare, Lavinia Tatomir a fost înconjurată de aşa-zişi apropiaţi ai familiei, dornici să împartă bunurile lăsate de marele actor. Ea ar face însă orice ca Adrian să se odihnească în pace, aşa că e hotărâtă să se lupte cu oricine va fi nevoie. ?Sunt revoltată şi intrigată de faptul că nici măcar nu am apucat să-mi plâng omuşorul că deja oameni de o anumită factură s-au năpustit asupra mea cu tot felul de pretenţii?. Unii îi vor hainele, alţii bijuteriile, alţii vor să facă publice lucruri pe care Adrian le păstra în intimitatea familiei. În timpul vieţii, Adrian Pintea nu a avut niciodată forţa să-i alunge.

În unele momente, nu înţelege de ce pe lângă dispariţia omului pe care l-a iubit mai mult pe lume trebuie să se confrunte şi cu lăcomia ?apropiaţilor?. Dar ştie că nu are prea mult timp să stea pe gânduri şi îşi aduce aminte că datorită lui Adrian s-a transformat dintr-un copil, într-o femeie puternică.

El i-a dat ei putere şi a încercat pe cât posibil să-şi ascundă vulnerabilitatea în faţa răutăţii oamenilor. Asta o face pe Lavinia să ofteze uneori: Adrian trebuia vindecat de traumele sufleteşti, nu de cele fizice, spune ea. Şi, atunci, poate ar fi trăit mai mult.

Declaraţia Laviniei Tatomir:
Citiţi şi ADRIAN PINTEA ÎŞI DOREA UN COPIL

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close