Antena 3 CNN Actualitate Soţia lui Hayssam s-a întors din Liban

Soţia lui Hayssam s-a întors din Liban

Soţia lui Hayssam s-a întors din Liban
02 Feb 2007   •   08:59

Adela Omar a revenit vineri dimineaţă în ţară, cu o cursă aeriană care venea din direcţia Damasc (Siria). Soţia sirianului, cercetat în dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak, a plecat din România, în urmă cu aproape 3 săptămâni de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Poliţia de frontieră a declarat atunci că Adela Omar avea actele în regulă la plecarea din ţară. Se pare că soţia sirianului a dorit să fie alături de acesta, la clinica unde a suferit o intervenţie chirurgicală. Anterior, soţia lui Hayssam încercare de două ori să părăsească România împreună cu cei şapte copii, însă de fiecare dată a fost oprită la graniţă. Deşi anunţase că va reveni în ţară în a doua jumătate a lui februarie, Adela s-a întors vineri la copii pe care îi lăsase de 3 săptămâni în grija rudelor.

Adela nu şi-a văzut soţul în Liban
Adela Omar a declarat pentru Rompres că nu s-a întâlnit cu soţul său în timpul vizitei în Liban, ci doar au vorbit la telefon. ?Mi-a spus că nu se simte bine, iar ultimele analize au ieşit prost, medicii descoperind că are complicaţii la ficat?, a precizat ea, adăugând că Hayssam este internat într-un spital din Liban, unde va fi operat peste o lună.

Ea bănuieşte că a fost urmărită de serviciile române de informaţii, încă de la plecarea din ţară, şi de aceea nu putea risca o întâlnire cu Hayssam. Adela a precizat că i s-a părut că cineva o urmăreşte în avion, iar la aterizarea pe aeroport au fost prezente persoane de la Ambasada României, dar şi trupe speciale de securitate libaneze.

Adela a spus că a fost întâmpinată pe aeroportul din Beirut de un cumnat al lui Hayssam, însoţit de alte persoane, pe care nu le cunoaşte, şi le-a dat acestora medicamente pentru Omar, respectiv suplimente naturiste şi calmante. Pe de altă parte, ea a spus că Hayssam nu i-a dat, până acum, nici o explicaţie privind fuga sa din România.

Dana Protopopescu, poliţia de frontieră: {a}dana_2feb{/a}

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close