Antena 3 CNN Actualitate Soţi ieşeni, în stare gravă la spital, după ce au fost înţepaţi de viespi

Soţi ieşeni, în stare gravă la spital, după ce au fost înţepaţi de viespi

Soţi ieşeni, în stare gravă la spital, după ce au fost înţepaţi de viespi
20 Mai 2011   •   23:52

Doi soţi dintr-o comună ieşeană au ajuns la spital, vineri, în stare gravă, cu alergii severe, în urma înţepăturilor de viespi, informează Mediafax. Medicii susţin că starea lor ar fi devenit critică dacă nu s-ar fi prezentat rapid la spital.
   
Cele două persoane, soţ şi soţie, originari din localitatea ieşeană Vlădeni, au ajuns, vineri, la secţia Copou a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi, cu o formă gravă de alergie, în urma înţepăturilor de viespi.
   
Soţul a povestit că dimineaţă s-a dus împreună cu soţia sa în grajd şi a observat că animalele din gospodărie sunt atacate de zeci de viespi.
   
"Ne-am pus nişte haine pe cap şi am încercat să alungăm viespile. Pe moment, nu ne-am dat seama că ne înţeapă, însă imediat ce am intrat în casă ne-am simţit rău şi am venit la spital", a afirmat victima.
   
Medicul Tudor Ciuhodaru, din cadrul Spitalului "Sfântul Spiridon" Iaşi, a declarat că cei doi soţi au fost internaţi în stare gravă în spital, prezentând o formă severă de alergie, dar că ambii pacienţi se află în afara oricărui pericol.
   
"Arătau de parcă ar fi fost bătuţi crunt. Erau cu feţele şi mâinile umflate şi prezentau tulburări respiratorii. Alergiile în urma înţepăturilor de viespi pot lua forme foarte grave. Dacă nu se prezentau rapid la spital, starea lor ar fi devenit critică. Astfel de cazuri pot fi letale", a mai spus medicul ieşean.

×
Subiecte în articol: soti sot sotie spital medic alergii
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close