Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vântu, citat a cincea oară în dosarul FNI

Sorin Ovidiu Vântu, citat a cincea oară în dosarul FNI

Sorin Ovidiu Vântu, citat a cincea oară în dosarul FNI
21 Apr 2008   •   08:46

Sorin Ovidiu Vântu a fost citat luni, pentru a 5-a oară, cu mandat de aducere în instanţă, în dosarul FNI. Nici de data aceasta omul de afaceri nu s-a prezentat. La termenul de luni a venit însă Ioana Maria Vlas. Magistraţii au stabilit un alt termen, respectiv 12 mai. La ultimul termen omul de afaceri a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că nu s-a prezentat la proces pentru a fi audiat. Curtea de Apel Bucureşti a constatat faptul că Vântu avea cunoştinţă de termen, poliţia transmiţând mandatul de citare, însă acesta a refuzat să se prezinte.

Audierea lui Vântu a fost cerută de Ioana Maria Vlas, aflată în prezent în stare de libertate. Vlas continuă să susţină permanent că omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu este principalul vinovat de prăbuşirea fondului şi spune că va continua să lupte pentru aflarea adevărului.

Ioana Maria Vlas, fostul preşedinte al SOV Invest, a fost eliberată din arest la începutul lunii aprilie. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis revocarea mandatului emis pe numele acesteia. Vlas se află în libertate după aproximativ opt ani de detenţie.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close