Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu, despre tragedia de la Maternitatea Giuleşti: "Vă jur că vinovaţii o să plătească. O să plătească de n-o să mai poată!" (VIDEO)

Sorin Oprescu, despre tragedia de la Maternitatea Giuleşti: "Vă jur că vinovaţii o să plătească. O să plătească de n-o să mai poată!" (VIDEO)

Sorin Oprescu, despre tragedia de la Maternitatea Giuleşti: "Vă jur că vinovaţii o să plătească. O să plătească de n-o să mai poată!" (VIDEO)
21 Aug 2010   •   18:20

Revenit vineri seară în Capitală, Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a inspectat sâmbătă Maternitatea Giuleşti.

Primarul Sorin Oprescu vrea să afle cât mai curând cine se face vinovat de tragedia de la Giuleşti. Până atunci, însă, vor începe lucrările de refacere a salonului de terapie intensivă distrus în incendiu.

Muncitorii vor avea mult de lucru. Pereţii sunt distruşi de fum, iar căldura de 200 de grade Celsius a topit tot - prize, cabluri, aparate electrice. Dincolo de reparaţii, primarul Oprescu promite şi dotări performante - senzori de fum şi un sistem de aer condiţionat.

Premierul avertizează autorităţile locale să ia aminte la ce s-a petrecut la Giuleşti. Emil Boc n-a spus însă niciun cunvânt despre responsabilii oficiali care stabilesc numărul de angajaţi şi fondurile alocate Sănătăţii.

Refacerea sălii de terapie intensivă va costa aproximativ 60.000 de euro. În aceşti bani nu intră însă şi aparatura, pentru care Primăria Capitalei va trebui să aloce câteva sute de mii de euro.



Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close