Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu a fost supus unei coronarografii. Rezultatul intervenţiei ar fi unul optimist

Sorin Oprescu a fost supus unei coronarografii. Rezultatul intervenţiei ar fi unul optimist

sorin-oprescu-consultat-de-medic-in-prezenta-escortei-avocatul-poporului-reclama-nerespectarea-331078.jpg
Foto: AGerpres
29 Sep 2015   •   09:56

Sorin Oprescu a fost supus unei coronarografii, iar surse medicale susţin că nu a fost necesară montarea de stenturi. În funcţie de rezultatul investigaţiilor făcute la Spitalul Universitar, medicii vor stabili dacă va fi suspus unei intervenţii chirurgicale sau va putea urma un tratament în arest.

Între timp, în încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia, Sorin Oprescu a cerut o confruntare cu denunţătorul.

Intervenţia la care a fost supus Sorin Oprescu este una invazivă si a durat in jur de 20 de minute. Practic, medicii i-au injectat lui primarului suspendat o substanta de contrast, pentru a putea vizualiza arterele inimii.

Setul de investigaţii este încă în desfăşurare. Oprescu este internat singur într-un salon, însoţit însă de un poliţist. Nu are acces la telefonul mobil şi nu este lăsat să se uite la televizor.

Sorin Oprescu a cerut o confruntare cu mai multe persoane care apar in dosarul sau, insa cererea inca nu a ajuns la DNA, pentru ca avocatii nu au putut discuta cu primarul suspendat.

Sorin Oprescu este internat de patru zile la Spitalul Universitar, dupa ce a cerut sa fie lasat sa iasa din arest, pentru a fi consultat de medicul sau.

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close