Antena 3 CNN Actualitate Sondaj Avangarde: Ce miniștri pierd încrederea românilor

Sondaj Avangarde: Ce miniștri pierd încrederea românilor

Sondaj Avangarde: Ce miniștri pierd încrederea românilor
10 Sep 2018   •   18:45

Unii miniştri din Cabinetul Dăncilă pierd puncte importante la capitolul încredere a românilor în activitatea acestora.

Pe o pantă descedentă se află ministrul de Interne Carmen Dan, care a înregistrat o uşoară scădere la acest capitol.

De partea cealaltă, de cea mai mare încredere se bucură Petre Daea, urmat de Olguța Vasilescu şi Tudorel Toader.

În ultima perioadă, PSD este măcinat de lupte interne, iar conform ultimului sondaj Avangarde, partidul de la guvernare se pare că a primit şi o puternică lovitură de imagine după evenimentele din 10 august din Piaţa Victoriei.

Cel mai mult a avut de pierdut ministrul de Interne, care a fost acuzat în legătură cu modul de intervenţie al jandarmilor. Carmen Dan a înregistrat o scădere a încrederii românilor în activitatea sa şi se află pe lista neagră a miniştrilor consideraţi neperformanţi.

„Înregsitrează o ușoară scădere în rândul bucurestenilor după 10 august. Doi titulari negativi sunt Bran și Andrușcă, care probabil vor fi reamaniați la prima discuție”, a declarat sociologul Marius Pieleanu pentru Antena3.

Pe de altă parte, ministrul Agriculturii, Petre Daea se află în continuare pe primul loc în ceea ce priveşte încrederea românilor. Acesta este urmat îndeaproape de ministrul Muncii şi cel al Justiţiei, Tudorel Toader. În top se află şi şeful Finanţelor Publice, care în ultima perioadă a câştigat capital de imagine, mai arată sondajul Avangarde.

Sondajul Avangarde vine în contextul în care toţi miniştrii din Cabinetul Dăncilă sunt evaluaţi în această perioadă, urmând ca unii dintre ei să fie remaniaţi.

×
Subiecte în articol: sondaj avangarde Marius Pieleanu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close