Antena 3 CNN Actualitate Solidar cu poporul! Locotenentul Alexandru Gheorghe: Am făcut un mic gest de onoare prin deplasarea pe platoul din incinta unităţii

Solidar cu poporul! Locotenentul Alexandru Gheorghe: Am făcut un mic gest de onoare prin deplasarea pe platoul din incinta unităţii

Solidar cu poporul! Locotenentul Alexandru Gheorghe: Am făcut un mic gest de onoare prin deplasarea pe platoul din incinta unităţii
Foto: Antena 3
25 Ian 2012   •   17:51

Tânărul Alexandru Gheorghe, locotenent din Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii a protestat şi miercuri, în ninsoare, pe platoul din incinta unităţii, subliniind faptul că nu se teme de consecinţele acţiunilor sale.

"Am făcut un mic gest de onoare prin deplasarea pe platoul din incinta unităţii. Nu îmi e frică pentru libertatea mea. Nu m-ar afecta sufleteşte dacă aş fi închis. Sunt pregătit pentru absolut orice şi sunt pregătit să îmi asum responsabilitatea pentru toate actele mele" a declarat locotenentul.

În legătură cu anchetarea sa de către organele superioare, Alexandru Gheorghe a precizat că, în momentul de faţă, se discută o soluţie propusă de către acesta Statului Major menită să detensioneze situaţia sa dar şi cea din ţară, adăugând însă că va putea discuta pe larg pe marginea acestui subiect în momentul în care se va ajunge la o decizie.

"Am supărat o mulţime de instituţii până acum. Nu îmi este frică. Se discută în momentul de faţă o soluţie propusă de mine pentru detensionarea situaşiei mele dar mai ales a situaţiei din ţară. Am fost asigurat că propunerea va fi luată în serios" a precizat Alexandru Gheorghe.

 

 
Locotenentul Alexandru Gheorghe a fost mulţumit să afle că senatorul PDL Iulian Urban şi-a prezentat demisia din partid, în urma criticilor primite pe seama postării pe blogul său a unui mesaj în care îşi manifesta dezgustul faţă de oamenii ieşiţi în stradă şi pe care îi numea viermi. Alexandru Gheorghe a declarat, în cadrul emisiunii "100 de minute" de la Antena 3, că tocmai acest mesaj venit din partea unui parlamentar aflat la putere "a fost picătura care a răsturnat paharul în cazul său".

 



VEZI AICI INREGISTRAREA COMPLETĂ A EMISIUNII "100 DE MINUTE" DE LA ANTENA 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close