Antena 3 CNN Actualitate Şoferul care a târât un poliţist cu maşina rămâne în arest preventiv

Şoferul care a târât un poliţist cu maşina rămâne în arest preventiv

o_1bbe3khj1pqc1gu0tdf1aec19qm8.jpg
17 Mar 2017   •   14:25

Curtea de Apel Bucureşti a decis vineri ca Ronnen Herscovici, tânărul de 22 de ani care în urmă cu o săptămână a târât un poliţist cu maşina, să rămână în arest preventiv, potrivit Agerpres.

Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţia şoferului şi a menţinut decizia de arestare dată de Tribunalul Bucureşti pe 11 martie.

Potrivit Poliţiei Capitalei, pe 11 martie, în jurul orei 03,00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a observat un conducător auto care a pătruns în intersecţie la culoarea roşie a semaforului, iar în ciuda faptului că a fost efectuat semnalul regulamentar de oprire, acesta şi-a continuat deplasarea. Când a oprit, un agent de poliţie rutieră i-a solicitat documentele, însă şoferul a devenit agresiv verbal şi a demarat având poliţistul agăţat de oglinda retrovizoare şi de centura de siguranţă. Poliţistul a fost târât aproximativ 20 de metri, după care a reuşit să se elibereze.

Colegul poliţistului a plecat în urmărirea lui Ronnen Herscovici şi cu ajutorul altor echipaje din zonă a reuşit să-l blocheze şi să-l imobilizeze pe şofer, după ce s-au folosit trei focuri de armă şi spray lacrimogen.

Poliţistul rănit a fost dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale, el suferind leziuni la una dintre mâini.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close