Antena 3 CNN Actualitate Şoferul care a provocat accidentul mortal din Argeş a fost sancţionat de 21 de ori în 2 ani. Doi tineri au murit

Şoferul care a provocat accidentul mortal din Argeş a fost sancţionat de 21 de ori în 2 ani. Doi tineri au murit

accident rutier masina distrusa arges
Din primele informații, accidentul mortal din Argeș a avut drept cauză viteza excesivă. Sursă foto: Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    05 Oct 2024   •   17:58

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, student, care a provocat accidentul mortal din Argeş de sâmbătă dimineaţă a fost sancţionat de 21 de ori în ultimii 2 ani. Mai mult, el a avut permisul de conducere suspendat, de trei ori, a condus fără documente, nu a respectat limita de viteză și a întors pe linia continuă. Din nefericire, el a murit, alături de un alt adolescent în vârstă de 15 ani, după ce maşina în care se aflau a lovit un stâlp de electricitate și un gard, în comuna Răteşti, Argeş. 

„Conducătorul auto, în perioada 2022- 2024, a fost depistat în trafic și sancționat de 21 de ori (lipsă documente de 6 ori, neschimbarea certificatului de înmatriculare, oprire neregulamentară, depășirea vitezei legale cu peste 50 de km/h, nerespectarea circulației pe benzi, neportul centurii de siguranță, lipsă trusă medical) și i-a fost suspendat dreptul de a conduce de 3 ori (cumul de puncte, comportament agresiv/ derapaj controlat și nerespectarea regulilor privind depășirea). La data de 10.10.2024 acestuia îi expira dovada pentru comportament agresiv, apoi intra în perioada de suspendare pentru cumul de puncte", au transmis surse judiciare pentru Antena 3 CNN. 

Accident grav în Argeș: doi tineri au murit după ce mașina lor s-a făcut bucăți într-un stâlp. Urmele de frână măsoară 60 de metri

Mașina s-a făcut efectiv bucăți în urma impacturilor. Din primele informații, accidentul s-a produs pe fondul vitezei mari cu care se deplasa autovehiculul. Mașina a derapat într-o curbă și iar urmele de frânare se întind pe 60 de metri de urme de frânare până la locul unde s-a oprit.

"Accidentul s-a întâmplat în jurul orei 5 dimineața. După apelul la 112, pompierii au intervenit cu patru echipaje, dintre care unul de descarcerare. La locul intervenției, au constatat că este vorba despre un vehicul care a lovit un stâlp de electricitate și un gard.

Între resturile mașinii au rămas încarcerate două victime: un adolescent de 15 ani, elev de liceu, si un tânăr de 22 de ani, student. Acesta din urmă, care se afla la volan, a murit pe lor. Pe adolescent, medicii au încercat să îl resusciteze, dar fără rezultat. Polițiștii au demarat o investigație pentru a stabili cum nenorocirea", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Mariana Zaharia.

×
Subiecte în articol: accident mortal Argeş tânăr mort
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close