Antena 3 CNN Actualitate Șoferul teribilist din Timișoara a fost prins, iar prietenul lui a fost împușcat

Șoferul teribilist din Timișoara a fost prins, iar prietenul lui a fost împușcat

Șoferul care a fugit 20 de kilometri cu poliția pe urme la Timișoara a fost prins. Tânărul de 23 de ani a fost prins într-un apartament din Timișoara. Prietenul lui a fost împușcat în sold și s-a prezentat singur la Spitalul Județean să ceară ajutor medical.

Șoferul teribilist din Timișoara a fost prins, iar prietenul lui a fost împușcat
Sursa foto: opiniatimisoarei
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2021   •   22:00

Au fost focuri de armă și urmăriri ca în filme seara trecută pe străzile din Timișora. Polițiștii de la Rutieră au fost urmele unui fugar care a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii.

Șoferul fugar, cursă nebună cu polițiștii

Totul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 19:00 când un echipaj de la Rutieră a observat o mașina avariată în partea din față. Au decis să oprească mașina pentru verificări, însă în loc să se conformeze, șoferul mașinii a încercat sa scape de oamenii legii.

Nici focurile de armă trase asupra mașinii nu l-au speriat. După aproximativ 2 km, mașina s-a oprit într-un câmp. Atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta au sarit din autoturism și a fugit.

Amicul șoferului teribilist a fost împușcat în șold

Prietenul lui, pasager pe scaunul din dreapta, a fost împușcat în șold, iar noaptea trecută s-a prezentat singur la Spitalul Județean pentru a cere ajutor medical.

Le-a spus medicilor că s-a rănit într-un gard. Medicii i-au acordat primul ajutor, însă au anunțat și Poliția, potrivit opiniatimisoarei.ro

Șoferul teribilist a fost găsit într-un aparatament din zona Dâmbovița, aproape de Parcul Clăbucet. El fost preluat de polițiști și dus la audieri.

Șoferul de 23 de ani era dat în urmărire națională

Cristian Valentin era căutat de Poliție de mai bine de o săptămână. Fusese condamnat la 2 ani și o lună de închisoare pentru furt și infractiuni la regimul circulatiei. Tânărul era dat în urmărire națională și fugea de pușcărie.

Acțiunea de amploare a fost efectuată de zeci de politisti, ajutați de jandarmi și câini de urmă.

×
Subiecte în articol: Timisoara sofer teribilist
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close