Antena 3 CNN Actualitate Un şofer de TIR a murit într-un cumplit accident cu două camioane româneşti, pe autostrada M4 din Ungaria

Un şofer de TIR a murit într-un cumplit accident cu două camioane româneşti, pe autostrada M4 din Ungaria

Un şofer de TIR a murit strivit în propria cabină, după un accident cumplit în care au fost implicate două camioane înmatriculate în România, pe autostrada M4 din Ungaria.

accident autostrada m4 ungaria
Un şofer de TIR a murit într-un cumplit accident cu două camioane româneşti, pe autostrada M4 din Ungaria Sursa foto: Facebook | Kohazi Karoly
de Georgiana Adam    |    17 Mar 2023   •   11:48

Tragedia s-a produs ieri, 16 martie 2032, în jurul orei 10.00, pe autostrada M4, în zona oraşului Szolnok din Ungaria. Totul a început după ce şoferul unui camion înmatriculat în România a decoperit că are defecţiuni tehnice, motiv pentru care a oprit pe banda de urgenţă.

Şoferul a oprit camionul, apoi a lăsat un triunghi reflectorizant în spatele remorcii, la o distanţă de câţiva metri, tocmai pentru a semnaliza mai bine faptul că TIR-ul este oprit.

Din motive încă necunoscute, un alt şofer care conducea un TIR înmatriculat în România nu a observat camionul oprit şi a intrat cu viteză maximă în remorca acestuia.

Impactul a fost atât de puternic încât şoferul aflat în al doilea camion a murit pe loc, strivit în propria cabină, potrivit police.hu.

Citeşte şi: "Rămâi eroul familiei noastre". Un şofer român de TIR a salvat de la moarte o fetiţă, în faţa unui bar din Italia

Üllő M4 autópálya. Kolega nem élte túl ?

Publicată de Kőházi Károly pe Joi, 16 martie 2023

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close