Antena 3 CNN Actualitate Şoferul ameninţat cu pistolul de medicul de la Fundeni: „De frică, am fugit și am lovit mașina. Nu m-am asigurat, eram panicat”

Şoferul ameninţat cu pistolul de medicul de la Fundeni: „De frică, am fugit și am lovit mașina. Nu m-am asigurat, eram panicat”

sofer amenintat medic antena 3 cnn
Persoană vătămată susține că așteaptă ca medicul să îi plătească reparațiile pentru mașină, fiindcă și autoturismul său a fost avariat. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Delia Bulgaru    |    04 Iul 2024   •   10:39

Şoferul care a fost ameninţat cu pistolul de un medic de la Institutul Fundeni a spus joi, în exclusivitate la Antena 3 CNN, cum s-a ajuns la scandalul cu doctorul şi cum a degenerat totul.

Victima a povestit că doctorul era nervos şi l-a înjurat de mai multe ori. 

Scandalul a degenerat şi medicul a coborât cu pistolul la el, mai precizează şoferul de ride-sharing.

De asemenea, persoană vătămată susține că așteaptă ca medicul să îi plătească reparațiile pentru mașină, fiindcă și autoturismul său a fost avariat. 

Şoferul spune că s-a speriat în momentul în care cadrul medical l-a amenințat cu pistolul, motiv pentru care a încercat să plece cu mașina și din neatenție a lovit un alt autoturism.

Victima: M-a înjurat, l-am înjurat și eu și, atunci, el a coborât cu pistolul la mine şi m-a amenințat

„Eram pe șoseaua Pantelimon, la semafor trebuia să facem stânga, să ne ducem pe șoseaua Fundeni. Într-adevăr, am vrut nu să-i tai calea, da să mă bag vreo 10 cm pe cealaltă bandă ca să pot să-mi văd de drum. 

N-am avut timp să mă bag pe cealaltă bandă, pentru că omul a venit tare și m-a claxonat. L-am lăsat, nu i-am făcut absolut nimic, nu l-am înjurat, însă el m-a înjurat pe mine.

Ne-am continuat drumul, eu a trebuit să las un client exact pe Şoseaua Fundeni, la numărul 161 și el tot acolo mă tot claxona și îmi dădea flash-uri. 

Am oprit și eu mașina, l-am întrebat de ce m-a înjurat și în momentul când l-am întrebat de ce m-a înjurat, iar a început să mă înjure. 

Atunci, într-adevăr, l-am înjurat și eu și în momentul când l-am înjurat, el a coborât cu pistolul la mine, m-a amenințat și atunci eu de frică am fugit și am lovit mașina. 

Nu m-am asigurat, vă dați seama, am rămas panicat”, povesteşte Marian, șoferul de ride-sharing.

Într-un punct de vedere oficial transmis către mass-media, medicul respectiv spune că s-a simțit amenințat de şofer, însă victima neagă că ar fi făcut acest lucru.

Şofer: Nu l-am ameninţat pe medic. De ce nu a sunat la Poliţie, dacă s-a simţit ameninţat? Eu am sunat

„Nu a fost niciun moment în care l-am amenințat. 

În primul rând, eu n-am coborât din mașină. În al doilea rând, eu n-am avut pistol. În al treilea rând, de ce n-a sunat el la poliție? 

De pe șoseaua Pantelimon până pe șoseaua Fundeni sunt doi kilometri. De ce nu a sunat el la poliție, dacă se simțea amenințat? 

Eu m-am simțit amenințat, am lovit mașina, tot eu am sunat la poliție”, a mai spus şoferul.

Între timp, armele medicului de la Institutul Fundeni sunt trimise la expertiză, iar martorii care au asistat la scenă vor fi audiaţi. În maşina doctorului se aflau două pistoale airsoft şi o macetă. 

În acest moment, dosarul este deschis in rem pentru infracțiunile de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, dar și pentru amenințare, iar expertiza va ajuta la evoluția acestei anchete. 

Practic, urmează să fie audiați mai mulți martori, dar și medicul, pentru că în acest moment el nu are nicio calitate în acest dosar, fiind un dosar in rem, însă continuă cercetările, după ce un medic primar de la Spitalul Fundeni ar fi amenințat în trafic cu un pistol tip airsoft un șofer de ride-sharing.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
România a ridicat avioanele F-16. Rușii au atacat cu drone la graniță
x close