Antena 3 CNN Actualitate Socrul mare de la nunta ”faraonică” de la Buzescu a fost reținut de poliție

Socrul mare de la nunta ”faraonică” de la Buzescu a fost reținut de poliție

Socrul mare de la nunta faraonică de la Buzescu, din Teleorman, a fost reținut.

oras blocat nunta teleorman
Socrul mare de la nunta ”faraonică” de la Buzescu a fost reținut de poliție Sursa foto: TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2024   •   21:25

”La data de 15 mai, în urma administrării probatoriului în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au dispus reținerea uneia dintre persoanele cercetate, bărbat de 36 de ani, din municipiul București, pentru instigare la comiterea faptei. 

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi solicitat amplasarea cortului și a ornamentelor specifice evenimentului, scenei și recuzitei în apropierea locuinței din localitatea Buzescu, unde a fost organizată nunta, fapt ce a perturbat major traficul rutier. Mai mult, cortegiul nupțial format din câteva sute de persoane s-ar fi deplasat la o altă locuință de pe raza localității.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentat instanței de judecată.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria”, se arată în comunicatul poliției. 

Din primele informații, se pare că bărbatul reținut ar fi chiar tatăl mirelui, adică socrul mare. 

Nunta cu fast a avut loc în localitatea Buzescu din judeţul Teleorman. Organizatorii evenimentului au scos mobilier, covoare roşii şi ornamente pe trotuare. Rochia miresei a fost transportată cu o mașină decapotabilă.

Circulaţia autovehiculelor a devenit imposibilă, în condițiile în care un alai format din autovehicule şi pietoni a blocat străzile, organizatorii prezentând publicului de la rochia de mireasă, până la băuturile şi mâncarea ce urmau a fi servite la petrecere.

Nuntaşii care s-au îndreptat către casa miresei s-au deplasat cu viteză foarte redusă, în bolizi de lux, coloana fiind deschisă de un Rolls Royce decapotabil, pe care a fost pus un manechin din plastic ce purta rochia miresei, iar trena, care depășea lungimea autoturismului, era ținută de tineri care mergeau pe lângă autoturism. 

Coloana de invitați a fost urmată de bărbați care împingeau cărucioare de mari dimensiuni, folosite în magazinele de bricolaj, pe care erau așezate animale sacrificate: porci, viţei, dar şi cocoşi şi viţei agăţaţi pe scânduri purtate pe umeri de tineri.

Nu doar carosabilul, ci şi trotuarele au fost blocate, organizatorii nunţii scoţând mobilier, covoare şi alte decoraţiuni pe spaţiul public.

Toată desfăşurarea a avut în fundal muzică live, cu mulţi decibeli şi dedicaţii.

×
Subiecte în articol: Buzescu nunta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close