Antena 3 CNN Actualitate Social Cozile umilinţei şi sărăciei: Zeci de oameni aşteaptă în şir ajutoarele de la Uniunea Europeană

Cozile umilinţei şi sărăciei: Zeci de oameni aşteaptă în şir ajutoarele de la Uniunea Europeană

Pentru o pungă cu mâncare, oamenii se întorc la cozile sărăciei şi ale umilinţei. Zeci de oameni cu handicap stau la coadă, la sediul Primăriei Constanţa, pentru a primi pachetele cu alimente de la Uniunea Europeană.

pachete UE
Zeci de oameni stau la coadă pentru ajutoarele de la UE Sursa foto: mfe.gov.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2022   •   09:01

Ieri, oamenii din Constanţa au format cozi uriaşe pentru a primi ajutoarele oferite de Uniunea Europeană, fiind acordate în jur de 750 de pachete cu alimente.

În această dimineaţă, oamenii s-au aşezat din nou la coadă, unii dintre aceştia prezentându-se chiar şi de la ora trei dimineaţa.

Pachetele conţin alimente importante, precum făină, mălai, ulei şi zahăr, iar pentru a intra în posesia acestor ajutoare, oamenii trebuie să se prezinte cu buletinul, dar şi cu o copie a certificatului care atestă că sunt persoane cu handicap.

De asemenea, fiecare persoană cu handicap are dreptul de a beneficia de acest ajutor, pachetele putând fi ridicate şi de însoţitorii acestora.

Pachetele care urmează să fie distribuite azi sunt în număr de 150, toate celelalte fiind acordate deja în zilele care au trecut.

×
Subiecte în articol: ajutoare sociale Constanța
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close