Antena 3 CNN Actualitate Social VeloGaraj, primul garaj pentru biciclete pe timp de iarna (P)

VeloGaraj, primul garaj pentru biciclete pe timp de iarna (P)

Gazduire_biciclete_pe_timp_de_iarna_Veloteca.jpeg
04 Noi 2016   •   16:40

Iarna se grabeste si, din pacate, te trec fiorii gandindu-te la unde iti adapostesti bicicleta intr-un loc sigur, ferit de hoti, ploaie si vant. Insa acum nu mai trebuie sa iti faci aceste probleme.

Pentru ca pasiunea pentru biciclete este atat de mare la Veloteca, magazin de biciclete Bucuresti, accesorii si echipamente dedicate, iti sarim in ajutor cu un super-serviciu dedicat linistii tale si confortului bicicletei tale  – VeloGaraj, gazduire biciclete pe timp de iarna Bucuresti.

Stim ce ai facut vara aceasta cu bicicleta si ca te-a insotit mai peste tot in plimbarile tale urbane si nu numai iar, in amintirea acestor lucruri traite alaturi de mijlocul de transport preferat, cu siguranta te gandesti ca are nevoie de un tratament preferential, mai ales ca a devenit parte din “familia” ta.

De ce VeloGaraj, gazduire biciclete pe timp de iarna?

La VeloGaraj, adapost de biciclete pe timp de iarna, ii oferim un locsor cald pentru iarna grea care va veni si o revizie completa, care iti va spune multe despre „starea ei de sanatate”.

Ideea VeloGaraj a luat nastere datorita numarului tot mai mare al adeptilor eco-friendly, care vad bicicleta nu doar ca pe un mod comod de a ajunge rapid dintr-o parte in cealalta a orasului ci, mai ales, ca pedalatul este si sanatos. VeloGaraj a fost creat pentru ca bicicleta ta sa se “odihneasca” intr-un loc cald, primitor, alaturi de alte surate ale sale, pana la primavara.

In plus, specialistii se vor ocupa de schimbarea consumabilelor - de la lubrifiantul umed sau uscat, la becuri special concepute pentru ceata si ploaie, la aparatoare impotriva apei de pe carosabil etc.

Odata cu lansarea VeloGaraj, adapost pe timp de iarna specializat in depozitarea sigura şi optima a bicicletei tale, ai scapat de toate aceste probleme. Cu VeloGaraj bicicleta va fi ferita din calea hotilor iscusiti, care reusesc sa dea lovituri pe casa scarii blocurilor, in subsoluri, boxe, spalatorii sau orice spatiu pe care il credeai candva sigur, iar serviciul se adreseaza in egala masura atat doamnelor, cat si domnilor.

Preturi accesibile pentru protectia oricaror biciclete

Veloteca nu te incanta doar cu cele mai bune preturi la biciclete, cat si la serviciul de adapost de biciclete pe timp de iarna VeloGaraj.

Pentru tine au disponibile 2 pachete speciale. Primul, VeloGaraj cu revizie Standard, costa doar 45 de lei/luna si include depozitarea si etichetarea bicicletei (cod, nume, data intrare), revizia simpla a bicicletei si transportul bicicletei la depozit si inapoi la magazin (iar contra cost, preluare si returnare acasa).

Cel de-al doilea pachet este cu revizie Premium care, pentru 60 de lei/luna, include: depozitarea si etichetarea bicicletei (cod, nume, data intrare), revizia completa a bicicletei si transportul bicicletei la depozit si inapoi la magazin.

Iar surprizele nu se opresc aici: daca vii cu bicicleta ta pana pe 15 noiembrie (data limita de inscriere la serviciul de gazduire biciclete pe timp de iarna), te bucuri de gazduire biciclete pe timp de iarna 5 luni,  la care Veloteca adauga 1 luna GRATIS CADOU:

  1. 4 luni gazduire + revizie Standard gratuita = 180 lei
  2. 4 luni gazduire + revizie Premium gratuita = 240 lei.

Acum stii ce cadou sa ii faci bicicletei tale. Scap-o de frig, ploaie si hoti la un garaj de biciclete premium, dar la un cost accesibil. Velogaraj, din pasiune pentru biciclete!

 

 

 

Link catre pe cuvantul cheie “gazduire biciclete pe timp de iarna”, marcat cu rosu in text.

×
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close