Antena 3 CNN Actualitate Social Al doilea tren electric Alstom Coradia Stream a ajuns în România. De luni încep testările

Al doilea tren electric Alstom Coradia Stream a ajuns în România. De luni încep testările

Al doilea tren electric Alstom Coradia Stream a ajuns tractat în România, la punctul de frontieră Episcopia Bihor, şi merge la Centrul de testări feroviare de la Făurei.

tren coradia Asociatia Pro Infrastructura facebook
Al doilea tren electric Alstom Coradia Stream a ajuns în România. De luni încep testările Sursa foto: Asociatia Pro Infrastructura- Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mai 2024   •   18:04

Trenul electric face parte din comanda de 37 de unităţi pentru Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF).

”Al doilea tren electric Alstom Coradia Stream a ajuns tractat în România, la punctul de frontieră Episcopia Bihor. Acestă ramă a fost special echipată pentru teste, iar culoarea finală se va aplica integral numai după finalizarea procedurilor de testare.

Trenul a parcurs deja un program complex de teste la Centrul de testări feroviare de la Velim, Republica Cehă, iar acum merge la Centrul de testări feroviare de la Făurei, pentru o serie de teste dinamice specifice Căilor Ferate Române”, anunţă compania, conform news.ro. 

Alstom a anunţat în aprilie că a finalizat primul depou modern din Bucureşti – Depoul Alstom Griviţa, construit pentru testarea, validarea şi mentenanţa materialului rulant electric.

Primul tren interregional Coradia Stream se afla deja luna trecuta în noul depou, continuându-şi programul complex de teste obligatorii în vederea certificării pe piaţă.

×
Subiecte în articol: tren electric alstom
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close