Antena 3 CNN Actualitate Social Bărbatul infectat cu HIV care a zgâriat un polițist din Capitală este un interlop cunoscut

Bărbatul infectat cu HIV care a zgâriat un polițist din Capitală este un interlop cunoscut

Vin noi detalii despre bărbatul infectat cu HIV care a atacat un polițist în Capitală, în timpul unei misiuni. Individul este un interlop cunoscut.

Bărbatul infectat cu HIV care a zgâriat un polițist din Capitală este un interlop cunoscut
Sursa foto: Hepta
12 Mai 2020   •   10:34

Este vorba de Saru Virgil, născut în 1968, zis și Bombardieru.

Atacul șocant a avut loc în urmă cu două zile, după ce un echipaj de poliție a observat că zece tineri jucau tenis, ascultau muzică și mâncau semințe pe stradă.

Se pare că bărbatul știa ce probleme de sănătate are. De altfel nu s-a sfiit să îi amenințe pe polițiști după ce a ieșit din secția de poliție. A spus de asemenea a declarat că polițiștii au avut noroc că nu a avut seringa la el pentru că nu s-au sfiit să înțepe.

Totul s-a întâmplat pe 10 mai, pe o stradă din Sectorul 2 din București, iar povestea a fost făcută publică pe pagina de Facebook 'Polițiști 2.0'.

A fost umilită o întreagă instituție, o întreaga breaslă neputincioasă

”A fost umilită o întreagă instituție, o întreaga breaslă neputincioasă.

Eu stau și ma gândesc ce se va întâmpla cu viata mea dacă eu voi dezvolta virusul HIV sau hepatita B și mai stau și ma gândesc unde voi mai găsi motivația să-mi fac meseria cu determinare și curaj. Mie cine-mi plătește suferința?

Cine le alină suferința părinților mei?

Eu trag greu ca și mulți alți colegi iar #bombardierul se plimba liber pe stradă, demonstrând încă odată ca oricine poate sa agreseze un organ al legii ca oricum nu pățește nimic.

Vreți siguranță și încredere?

Și noi vrem, dar suntem singuri!", se arată în povestea polițistului.

×
Subiecte în articol: HIV Capitală interlop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close