Antena 3 CNN Actualitate Social „Sunt prea bătrână pentru aşa ceva. Ajutaţi-ne, că nu mai putem!”, i-a spus o femeie, plângând, la Galați, premierului Ciolacu

„Sunt prea bătrână pentru aşa ceva. Ajutaţi-ne, că nu mai putem!”, i-a spus o femeie, plângând, la Galați, premierului Ciolacu

Marcel Ciolacu si o femeie in varsta plangand in timpul inundatiilor din Galati din 2024.
Captură foto Antena 3 CNN.
de Adrian Dumitru    |    14 Sep 2024   •   15:20

Premierul Marcel Ciolacu a ajuns, sâmbătă după amiază, în comuna Slobozia Conachi din judeţul Galaţi, grav afectată de inundaţii. El a vorbit cu oamenii din comuna din care zeci de familii au fost evacuate din calea apelor. „Sunt prea bătrână pentru aşa ceva. Ajutaţi-ne, că nu mai putem!”, i-a spus o femeie, plângând, premierului.

Marcel Ciolacu este însoţit, la Slobozia Conachi, de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, de ministrul apărării, Angel Tîlvăr, de ministrul afacerilor interne, Cătălin Predoiu, dar şi de reprezentanţi ai autorităţilor locale. 

El a mers pe străzi, printre oameni şi a intrat în unele dintre locuinţele afectate. 

„Sunt prea bătrână pentru aşa ceva. Ajutaţi-ne, că nu mai putem!”, i-a spus prim-ministrului o femeie, plângând.

Sâmbătă, premierul Marcel Ciolacu avea un program care includea activităţi politice şi guvernamentale în Botoşani, dar și-a anulat programul pentru a merge la Galați.

×
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close