Antena 3 CNN Actualitate Social Sfârșit tragic pentru o adolescentă. A murit într-un restaurant McDonald’s cu doar două zile înainte să împlinească 18 ani

Sfârșit tragic pentru o adolescentă. A murit într-un restaurant McDonald’s cu doar două zile înainte să împlinească 18 ani

o_1c7h27e45268ii712a715gm8188.jpg
Foto: Pixabay.com
01 Mar 2018   •   17:17

Sfârșit tragic pentru o adolescentă din Rusia. Tânăra s-a prăbușit și a murit într-un restaurant McDonald’s cu doar două zile înainte de majoratul ei. Martorii au povestit că un doctor care se afla în fast food în timpul incidentului, nu a făcut nimic să ajute. 

Nastya Obruchnikova, o elevă descrisă de către profesori ca sclipitoare, a plecat împreună cu colegii de clasă să mănânce într-un fast food McDonald’s, potrivit thesun.co.uk.

Imediat ce s-a așezat și și-a dat jos pardesiul, adolecenta de 17 ani s-a plâns că se simte rău. Câteva minute mai târziu, fata s-a prăbușit.

Mama elevei a spus că fiica ei se plânsese de dureri în piept cu o săptămână înainte. Femeia așteaptă acum rezultatele autopsiei pentru a afla cu exacitate cauza morții, deși este de așteptat ca adolescenta să fi suferit un atac de cord.

 

×
Subiecte în articol: adolescenta Rusia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close