Antena 3 CNN Actualitate Social Șeful Direcției Silvice Suceava, reținut după un accident mortal pe trecerea de pietoni

Șeful Direcției Silvice Suceava, reținut după un accident mortal pe trecerea de pietoni

o_1cjq2l9t4j02ur01jso6qh9fg8.jpg
Foto: Antena3.ro
01 Aug 2018   •   09:26

Directorul Direcției Silvice Suceava a fost reținut după un accident mortal produs marți, 31 iulie, în jurul orei 10:00. Valerian Solovăstru, în vârstă de 56 de ani, a surprins-o și accidentat-o pe Albertina R., în vârstă de 12 ani, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

În urmă accidentului, minora a suferit leziuni grave, fiind preluată de un echipaj medical de urgentă și transportată la secția Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou' din Suceava. Din nefericire, în jurul orei 15.00, minora a decedat, informează obiectivdesuceava.ro.

Bărbatul, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, conducea un autoturism marca BMW X5 pe direcția Suceava-Gura Humorului, circulând pe banda de lângă axul Drumului Național 17 (DN17), pe un sector cu două benzi de circulație pe sens, iar tragedia a avut loc în apropierea trecerii pentru pietoni din dreptul Școlii Generale Ilișești.

Valerian Solovăstru a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Marți seara, anchetatorii au decis reținerea lui Valerian Solovastru pentru 24 de ore, fiind acuzat de ucidere din culpă.

 

×
Subiecte în articol: retinut trecere de pietoni
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close