Antena 3 CNN Actualitate Social Șoc pe o stradă din București. Un bărbat își plimba în căruț iubita moartă și aflată în descompunere

Șoc pe o stradă din București. Un bărbat își plimba în căruț iubita moartă și aflată în descompunere

politia
Mașină de poliție. Sursa: hepta / Mediafax Foto
de Alin Amouni    |    Georgiana Murgilă    |    19 Iul 2024   •   21:37

Un caz fără precedent a ajuns, vineri seară, în atenția polițiștilor bucureșteni.

Potrivit informațiilor Antena 3 CNN, Poliția Capitalei a fost sesizată de mai mulți trecători cu privire la faptul că un bărbat transportă într-un căruț metalic un cadavru în stare de descompunere.

Scena incredibilă s-a petrecut pe strada Șinei din Sectorul 5 al Capitalei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificai bărbatul și au constatat că informația privind cadavrul se confirmă.

Chestionat cu privire la trupul neînsuflețit, individul suspect a afirmat că acesta este al fostei sale concubine.

Suspectul a fost reținut

"Cei de la Medicină legală au ridicat cadavrul femeii.

Locul unde polițiștii l-au depistat și imobilizat pe bărbatul care plimba cadavrul în cărucior a fost delimitat și protejat de forțele de ordine.

Poliția a Capitalei a confirmat că a primit primele informații despre acest caz", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Alin Amouni.

Comunicatul Poliției Capitalei

"La data 19.07.2024, în jurul orei 20.45, Poliția Capitalei - Secția 24 a fost sesizată, atât prin apel 112, cât și în mod direct de către participanții la trafic, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5 a fost văzut un bărbat care mergea pe stradă, cu un cărucior în care s-ar afla cadavrul unei femei.

Polițiști din cadrul Secției 24 s-au deplasat în zona indicată și au depistat bărbatul în cauză, în vârstă de 55 de ani, fiind imobilizat. De asemenea, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 56 de ani.

Bărbatul susține faptul că femeia ar fi concubina sa, pe care ar fi găsit-o decedată în locul unde cei doi conviețuiau. El și-a justificat acțiunea spunând că dorea să se deplaseze la cea mai apropiată stație PECO pentru a suna la 112, neavând telefon.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În acest moment activitățile sunt în desfășurare, efectuându-se cercetarea la fața locului. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei", a comunicat, vineri noaptea, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close