Antena 3 CNN Actualitate Social Când vor avea căldură locuitorii din Drumul Taberei. Anunțul făcut de RADET

Când vor avea căldură locuitorii din Drumul Taberei. Anunțul făcut de RADET

radet.jpg
Foto: Agerpres
05 Ian 2016   •   20:18

Situația alimentării cu căldură se ameliorează și va reveni la normal de miercuri dimineața pentru abonații din cartierele bucureștene Militari și Drumul Taberei, a declarat, marți, directorul general adjunct al RADET București, Marian Agiu.

"Situația alimentării cu căldură se ameliorează din această seară și va reveni la normal din dimineața zilei de 6 ianuarie pentru abonații din cartierele Militari și Drumul Taberei. De către RADET București au fost întreprinse numeroase intervenții la ELCEN în perioada acestor zile pentru a ni se furniza din CET Vest parametrii solicitați", a spus Agiu, potrivit agerpres.ro.
 
Potrivit acestuia, RADET București nu a avut avarii în rețeaua primară în perioada 31 decembrie 2015 - 5 ianuarie 2016.
 
"Faptul că abonații noștri au în apartamentele din imobilele alimentate de noi temperaturi cu 5, 6 sau 7 grade Celsius mai mici decât este normal pentru această perioadă, în care temperaturile exterioare sunt cuprinse între -2 și -10 grade Celsius, este cauzat de faptul că ELCEN ne furnizează agentul termic la parametri mai scăzuți cu 10% față de cerințele noastre în aria pe care o alimentăm din CET Vest, adică în cartierele Drumul Taberei și Militari. Menționez că RADET București nu a fost informat că în CET Vest sunt sau au fost probleme tehnice în această perioadă. Pentru a asigura cu căldură abonații noștri din dimineața zilei de 4 ianuarie am micșorat aria deservită de CET Vest, fapt ce a făcut să crească puțin temperaturile din apartamente", a menționat Agiu.
 
RADET a anunțat luni, printr-un comunicat de presă, că furnizarea încălzirii și a apei calde de consum către mai multe blocuri din sectorul 6 s-a efectuat cu dificultate, din cauza parametrilor scăzuți ai agentului termic livrat de SC Electrocentrale București (ELCEN) din CET Vest.
 
Zonele afectate au fost: cartierul Drumul Taberei, în perimetrul străzilor Vasile Milea, Timișoara, Sibiu, 1 Mai și Brașov, respectiv cartierul Militari, în perimetrul străzilor Iuliu Maniu, Virtuții, Veteranilor și Politehnicii.
 

×
Subiecte în articol: RADET căldură Drumul Taberei
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close