Antena 3 CNN Actualitate Social Raed Arafat, întâlnire la Guvern pe tema Colectiv. ISU: În raport, sunt date neconforme cu informațiile noastre

Raed Arafat, întâlnire la Guvern pe tema Colectiv. ISU: În raport, sunt date neconforme cu informațiile noastre

arafat.jpg
28 Mar 2016   •   13:22

Raed Arafat se întâlneşte luni, la ora 15, cu Corpul de control al prim-ministrului, pentru a discuta pe tema dezastrului de la clubul Colectiv. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au dat şi ei un prim răspuns la raportul prezentat săptămâna trecută. 

Aceştia susţin că în raport există date care nu corespund cu informaţiile de la nivelul departamentului pentru situaţii de urgenţă. 

Totodată, în raport sunt trecute recomandări care nu corespund cu actele normative existente, susţin reprezentanţii DSU. 

Mai mult, multe părţi din raport necesită clarificări în ceea ce priveşte sensul şi raţionamentul care a stat la baza întocmirii acestuia.

Raed Arafat ar putea fi dat în judecată de către o parte dintre supravieţuitorii tragediei din Colectiv şi părinţii tinerilor care şi-au pierdut viaţa în cumplitul incendiu. 

Aceştia spun că intervenţia din seara de 30 octombrie a fost un dezastru, bazându-se pe raportul Corpului de Control al premierului. 

În opinia lor, Arafat şi reprezentanţii ISU nu şi-au făcut treaba şi au închis ochii la nenumărate nereguli. Dacian Cioloş a anunţat că, săptămâna aceasta, reprezentantii Ministerului de Interne vor fi chemaţi la şedinţă

Raed Arafat vine la emisiunea Sinteza zilei, luni, de la ora 21:30

Raport: Intervenția în cazul Colectiv, o acțiune necoordonată. ISU nu a respectat procedurile. Citiți întregul document

Citiți și Prima reacție a lui Raed Arafat, după raportul Guvernului în cazul Colectiv

×
Subiecte în articol: Raed Arafat Club Colectiv raport
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close