Antena 3 CNN Actualitate Social Protest anunţat în faţa sediului CFR SA faţă de refuzul instituţiei de a publica online rezultatul expertizei la Podul Constanţa

Protest anunţat în faţa sediului CFR SA faţă de refuzul instituţiei de a publica online rezultatul expertizei la Podul Constanţa

o_1ccnec3rgkuj132us3c1g7bbvu8.jpg
05 Mai 2018   •   09:03

Un protest faţă de refuzul CFR SA de a publica online rezultatul expertizei făcute în luna februarie la Podul Constanţa din Bucureşti este anunţat să aibă loc săptămâna viitoare, în faţa sediului operatorului de cale ferată. 

Organizatorii acuză CFR, Primăria Capitalei şi Primăria Sectorului 1 că ignoră pericolul pe care îl reprezintă podul, în condiţiile în care acesta se află într-o continuă stare de degradare, punând în pericolul vieţile oamenilor, scrie news.ro. 

Protestatarii mai spun că CFR refuză să publice expertiza pentru că nu vrea să şi-o asume. De cealaltă parte, CFR SA invocă un articol din Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, care spune că documentele ce sunt de interes public pot fi consultate la sediul instituţiei.

×
Subiecte în articol: protest refuz
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close