Antena 3 CNN Actualitate Social Profesorul Dan Voiculescu propune un program dedicat pentru o creștere demografică accelerată 

Profesorul Dan Voiculescu propune un program dedicat pentru o creștere demografică accelerată 

Profesorul Dan Voiculescu propune un program dedicat pentru o creștere demografică accelerată 
Sursa foto: danvoiculescu.net
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iun 2024   •   12:39

Profesorul Dan Voiculescu, fondatorul doctrinei umaniste, anunță că fundația sa va elabora un amplu proiect pentru creștere demografică accelerată și spune că acest domeniu ar trebui să fie prioritar pentru autorități.

Într-o postare pe blogul personal, Dan Voiculescu spune că Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (FDVDR) va elabora un proiect în acest sens, care va fi apolitic. 

În același context, Dan Voiculescu arată că, potrivit datelor oficiale, mai mulți români aleg să se întoarcă în țară, comparativ cu cei care părăsesc România.

Mesajul profesorului Dan Voiculescu:

Românii se întorc acasă.

Ultimele date INS ne arată că cca. 300.000 de români au decis să se repatrieze. Asta în condițiile în care în aceeași perioadă au plecat doar 200.000.
Un program dedicat pentru o creștere demografică accelerată ar trebui să fie prioritar.

Acest program, care trebuie să fie apolitic, va fi gândit de FDVDR și implementat de autoritățile române, fiind un subiect de interes național, aș spune chiar de siguranță națională. Orice Patrie trebuie să aibă un Popor, iar acesta va da forță Patriei.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu creștere demografică
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Virus periculos într-o localitate din Italia. Peste 300 de oameni au ajuns la spital
x close