Antena 3 CNN Actualitate Social Peste 500 de fermieri primesc bani pentru a-și cumpăra tractoare sau utilaje agricole noi. Anunțul ministrului Agriculturii

Peste 500 de fermieri primesc bani pentru a-și cumpăra tractoare sau utilaje agricole noi. Anunțul ministrului Agriculturii

tractor camp
Bani de la stat pentru tractoare noi / Sursa foto: Hepta
de R.M.    |    04 Sep 2024   •   13:39

Florin Barbu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a anunțat, miercuri, că peste 500 de fermieri din sectorul vegetal vor beneficia de sprijin financiar pentru a-şi cumpăra tractoare sau utilaje agricole noi.

Potrivit ministrului Agriculturii, 511 de proiecte au fost selectate pentru finanţare şi vor primi în total peste 147 de milioane de euro.

„Aşa cum am promis, continuăm să sprijinim fermierii să investească în utilaje agricole performante.

511 de proiecte au fost selectate pentru finanţare şi vor primi în total peste 147 de milioane de euro, în cadrul sub-măsurii de finanţare 4.1 Investiţii în exploataţii agricole.

Adică peste 500 de fermieri din sectorul vegetal primesc bani pentru a-şi cumpăra tractoare sau utilaje agricole noi, care să îi ajute să continue să producă româneşte”, a scris Barbu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că fiecare leu va fi folosit pentru a modernizarea fermelor mici şi mari şi dezvoltarea agriculturii româneşti.

„Nu am pierdut aceste fonduri, aşa cum susţineau unii politicieni, postaci de campanie electorală, ci folosim fiecare leu sau euro pentru a ne ajuta fermierii, pentru a moderniza fermele mici şi mari şi a dezvolta agricultura românească”, a mai precizat ministrul Agriculturii.

×
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close