Antena 3 CNN Actualitate Social Au păcălit mai multe minore să întrețină relații intime cu ei. Ce au pățit mai mulți afaceriști din Iași

Au păcălit mai multe minore să întrețină relații intime cu ei. Ce au pățit mai mulți afaceriști din Iași

o_1ce9e53sr1q0t7vc6vf1bjflup8.jpg
24 Mai 2018   •   19:01

Patru oameni de afaceri din Iași au primit, în total, 25 de ani de închisoare, trei dintre ei riscând să ajungă după gratii dacă decizia va rămâne definitivă.

Avocații afaceriștilor au anunțat că vor contesta decizia, considerând că aceștia ar fi fost condamnați pe nedrept. Dosarul acestora a fost instrumentat chiar de actualul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, pe când era procuror la Iași, potrivit cancan.ro. 

„Activitatea infracţională a constat în faptul că, în perioada anilor 2003-2007, sus-numiţii, direct sau prin intermediari, racolau persoane tinere de sex feminin, în majoritate minore, din municipiul Iaşi, pe care le ademeneau sub pretextul participării la petreceri organizate în imobilul din satul Pietrărie, comuna Bârnova, aparţinând lui Coşuţă Nicuşor, după care atât racolatorii, cât şi alte persoane de sex masculin din anturajul acestora, de regulă parteneri de afaceri, şi împreună cu tinerele fete vizionau filme pornografice, fumau ţigări din cânepă şi narghilea, după care le determinau pe acestea să întreţină raporturi sexuale normale, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 50 şi 150 lei“, se arată în rechizitoriul DIICOT.

×
Subiecte în articol: inchisoare minore relatii
Cele mai noi știri
Parteneri
x close