Antena 3 CNN Actualitate Social Ce se întâmplă cu Parcul Văcăreşti. Anunțul făcut de ministrul Mediului, Daniel Constantin

Ce se întâmplă cu Parcul Văcăreşti. Anunțul făcut de ministrul Mediului, Daniel Constantin

o_1b6mnaqnm1c551cif1ou92oq119n8.jpg
Foto: gov.ro
de M.Z.    |    17 Ian 2017   •   19:10

Ministrul Mediului, Daniel Constantin, a declarat, marţi, că este foarte probabil ca Parcul Natural Văcăreşti să treacă în administrarea Primăriei Generale a Capitalei, care a încheiat un protocol cu un ONG, fiind, practic, singurii care au depus o ofertă concretă de preluare a parcului.

”În zilele următoare, voi semna ordinul de ministru prin care vom desemna comisiile care vor analiza dosarele respective, iar, dacă lucrurile sunt în regulă, în scurt timp Parcul Văcăreşti va intra în administrarea acestei asocieri, care s-a format între Primăria Bucureşti şi acest ONG”, a declarat Daniel Constantin.

Primăria Generală a Municipiului Bucureşti a încheiat un protocol de colaborare pentru administrarea comună a Ariei Naturale Văcăreşti, pe o perioadă de cinci ani, cu Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti.

În acest moment, Parcul Natural Văcăreşti se află în administrarea Sectorului 3 și se întinde pe o suprafaţă de 186 de hectare.

Sursă: Mediafax
×
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close