Antena 3 CNN Actualitate Social O tânără din Bacău a comandat un telefon online, dar nu l-a mai plătit. Este incredibil ce s-a descoperit ulterior

O tânără din Bacău a comandat un telefon online, dar nu l-a mai plătit. Este incredibil ce s-a descoperit ulterior

O tânără din Bacău și-a comandat un telefon online, dar nu l-a mai plătit. Ce a urmat este uluitor.

O tânără din Bacău a comandat un telefon online, dar nu l-a mai plătit. Este incredibil ce s-a descoperit ulterior
Foto: Pixabay.com
24 Ian 2020   •   11:49

O tânără de 26 de ani din Bacău a fost condamnată de judecători la închisoare cu executare pentru o ţeapă dată online. Ea a fost găsită vinovată de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Sentinţa pronunţată pe 14 ianuarie a.c. de Judecătoria Bacău vine la cinci ani de la escrocheria pusă la cale de tânăra din Bacău. Ancheta a fost îngreunată deoarece în cauză au fost dispuse mai multe expertize grafologice, existând suspiciunea că la înşelăciune a participat şi un angajat al unei firme de curierat.

În urma administrării tuturor probelor, s-a stabilit că vinovată este doar tânăra de 26 de ani.  Aceasta a procurat o copie după copia cărţii de identitate a unei femei din Bacău pe numele căreia a plasat comanda pe Emag, achiziţionând un telefon Samsung S6, în rate, pe care ulterior nu l-a mai plătit.

Femeia pe numele căreia s-a realizat comanda a fost executată silit pentru telefonul respectiv, deşi nici nu l-a comandat, nici nu l-a primit ea. Escrocheria a ieşit la iveală după ce IFN-ul care a asigurat plata în rate a înştiinţat titulara de drept că trebuie să plătească ratele la telefonul achiziţionat de pe Emag, scrie Adevărul.

×
Subiecte în articol: inselatorie online
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close