Antena 3 CNN Actualitate Social O româncă a născut în parcarea unui spital din Olanda: "Pare atât de ireal. Ca și cum nu aș fi plătit prețul"

O româncă a născut în parcarea unui spital din Olanda: "Pare atât de ireal. Ca și cum nu aș fi plătit prețul"

Cristina Budea, în vârstă de 37 de ani a trăit experienţa vieţii ei, în momentul când i-a venit sorocul în parcarea unui spital din Olanda, acolo unde, în ciuda condiţiilor, a născut o fetiţă perfect sănătoasă.

O româncă a născut în parcarea unui spital din Olanda: "Pare atât de ireal. Ca și cum nu aș fi plătit prețul"
de Claudia Popovici    |    07 Iun 2021   •   23:43

Evenimentul a avut loc acum trei săptămâni şi povestit presei locale abia astăzi când Cristina Budea a împlinit 37 de ani.

Era ora 1 noaptea când a simțit contracții puternice şi i s-a rupt apa. Ajutată de soţ și-a făcut bagajul de maternitate și s-a pregătit mental rememorând orele întregi şi nașterea dureroasă pe care a experimentat-o cu prima ei fiică. Ajunsă în parcarea spitalului MCL din Olanda, cuplul a avut parte de o surpriză. 

„Dintr-o dată s-a întâmplat atât de repede, încât am simțit deja capul. A fost atât de ireal, de parcă mă priveam de la distanță. M-am gândit: nu se poate să fie adevărat! Ca și cum nu aș fi plătit prețul“, a povestit Cristina presei locale citată de stiridiapora.ro

Pe 13 mai la ora 3:35 dimineața, Sofia Alexandra a ales să vină pe lume pe asfaltul parcării spitalului. Cu o prezentă de spirit demnă de admirat, soţul Cristinei a prins-o pe micuţa şi cu ajutorul unei moaşe a dus feţita la un control.

Din fericire, în ciuda condițiilor totul a decurs perfect şi Sofia Alexandra a plecat acasă cu prima ei notă de 10. La trei săptămâni de la fericitul eveniment, Cristina crede că trăiește o poveste ireală.

„La ora 5 eram acasă. Dacă și prima naștere ar fi decurs atât de ușor, poate că am fi avut patru sau cinci copii'', a mai spus amuzată Cristina Budea.

×
Subiecte în articol: romanca nastere parcare spital Olanda
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Toți românii vor avea acces la servicii medicale de depistare a bolilor grave, din 1 iulie
x close