Antena 3 CNN Actualitate Social A murit Nea' Sandu, soţul celebrei bunicuţe din clipurile lui Mircea Bravo

A murit Nea' Sandu, soţul celebrei bunicuţe din clipurile lui Mircea Bravo

Anunţul trist a fost făcut, joi seara, pe reţelele de socializare de vloggerul Mircea Bravo. Sandu Moldovan, cunoscut ca Nea Sandu, pentru rolurile bunicului de la ţară a murit, miercuri, 10 martie, la vârsta de 80 de ani.

o_1f0h8h4vq7cc15k1vnoptn8evb.jpg
de Claudia Popovici    |    11 Mar 2021   •   20:27

„Drum lin, Domnu' Sandu!

Ne pare rău să vă anunţăm că domnul Sandu a murit aseară la vârsta de 80 de ani. Tot timpul era pus pe glume şi credem că şi-ar dori şi acum să fim veseli şi să ne bucurăm de clipurile în care a jucat. Odihnească-se în pace!”, a scris Mircea Bravo pe Facebook.

Nea Sandu a apărut în numeroase clipuri video alături de Mircea Bravo, în ipostaza de bunic, fiind căsătorit cu tanti Lenuţa, în rolul "bunicuţei din Chinteni".

Cuplul a cucerit sute de mii de români prin farmecul caracteristic şi modul amunzant prin care îşi interpretau rolurile de bunici pentru Mircea Bravo. 

Peste 25 mii de oameni au transmis condoleanţe

"Peste 25 mii de oameni au transmis condoleante. Mai mult decât populatia unor orase. Ai fost tare iubit, nea Sandu. Dumnezeu sa te ierte si sa te aseze in lumina. Probabil acum ne zâmbesti de acolo de sus", a spus cineva.

"Parcă mi-o murit iar bunicul! Dumnezeu să-l odihnească și să-l veselească în Raiul plin de îngeri și de oameni minunați plecați prea devreme dintre noi! Un gând de încurajare pentru Tanti Lenuța", a mai transmis cineva.

"Replicile lui au fost unice. Ne vom aminti cu drag de el. Odihneasca-se in pace", a mai spus un internaut care l-a apreciat pe Nea Sandu.

"Însemnată lecție de viață la acest om. Să fii calm, lucid, înțelept, voios, să vezi mereu partea plină a paharului și să prețuiești darul pe care ți l-a dat Dumnezeu. Și să ai puterea de a juca un rol la 80 de ani. Frumos. Să-i bucure și pe cei din Rai. Dumnezeu să îl odihnească", mai spune un admirator al lui Sandu Moldovan.

×
Subiecte în articol: Mircea Bravo Sandu Moldovan
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close