Antena 3 CNN Actualitate Social Mircea Laza, manager interimar la Spitalul Colentina

Mircea Laza, manager interimar la Spitalul Colentina

o_1bpdom0lf8nu1u64ded1ao618r08.png
07 Sep 2017   •   11:50

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat joi că manager interimar al Spitalului Colentina va fi Mircea Laza, care a deţinut funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

„Ieri după-amiază am avut mai multe întâlniri, câteva interviuri, şi am decis ca managerul interimar al Spitalului Colentina să fie domnul Laza Mircea, care a fost managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva. Există posibilitatea legală de prelungire a unui contract de management interimar. Totul este conform legii, vă daţi seama că nu ne permitem să facem ceva ilegal”, a precizat edilul în cadrul unei declaraţii acordate presei după lansarea proiectului "Staţii Verzi".

Miercuri, Gabriela Firea a acceptat demisia de onoare a managerului Spitalului Colentina, Silvi Ifrim.

Spitalul Colentina se află în atenția publică de câteva zile, după ce medicul neurochirurg Ionuţ Gobej a anunţat luni că, alături de colegul său Dorin Bică, a demisionat din funcţia deţinută în cadrul instituției.

Medicul a arătat că în ultimele opt luni Secţia de Neurochirurgie a refuzat 60 de pacienţi din cauza lipsei de personal, consumabile şi medicamente şi a programului operator restricţionat.

×
Subiecte în articol: manager interimar
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close