Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Cercetării și un fost ministru al Educației, printre invitații Galei Profesorilor Excepționali a Fundației Dan Voiculescu

Ministrul Cercetării și un fost ministru al Educației, printre invitații Galei Profesorilor Excepționali a Fundației Dan Voiculescu

451390843_1589994934878479_3847781088773205075_n
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2024   •   15:55

Gala Profesorilor Excepționali, un eveniment deosebit de important pentru sistemul educațional din România, va avea loc joi, 18 iulie, ora 17:00, la Teatrul Metropolis București. Pe scena teatrului vor fi prezentați cei mai dedicați și inovatori profesori din țară, finaliști ai campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali”, ediția 2024, desfășurată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Importanța acestui eveniment este subliniată de prezența unor înalți oficiali ai României din domeniul educației și cercetării. Aceștia vor fi martori la excelența profesorilor și vor sublinia importanța pe care educația de calitate o are în dezvoltarea societății românești. Printre aceștia se numără:
    • Bogdan-Ivan Gruia - Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării;
    • Florian Lixandru - Secretar de Stat;
    • Monica Anisie - Președinta Comisiei pentru Învățământ a Senatului;
    • Ecaterina Andronescu - Ex-Ministru al Educației;
    • Prof. univ. dr. Nicolae Istudor - Rector al Academiei de Studii Economice;
    • Ovidiu Ioan Dumitru, decan al Facultății de Drept, ASE.

Gala Profesorilor Excepționali nu este doar o festivitate de premiere, ci și o celebrare a eforturilor și devotamentului celor care modelează viitorul prin educație. În cadrul evenimentului, se va recunoaște public munca asiduă a dascălilor care dezvoltă și inovează sistemul educațional românesc. Finaliștii campaniei naționale „Liga Professorilor Excepționali” vor fi premiați pentru inovațiile aduse în procesul de predare, metodele creative de învățare pe care le-au implementat și impactul pozitiv pe care l-au avut asupra elevilor și comunităților lor.

Această campanie națională își propune să scoată în evidență și să premieze profesorii care se remarcă prin dedicare, inovație și pasiune în activitatea lor didactică. Inspirând și promovând excelența în educație, campania recunoaște meritele celor care contribuie la dezvoltarea unei societăți educate și informate.

Gala Profesorilor Excepționali este mai mult decât o simplă ceremonie – este un manifest al respectului și recunoștinței pe care societatea o datorează celor care, zi de zi, își dedică viața formării tinerelor generații.
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close