Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul Margheritei, după ce mama sa a ieșit în stradă implorând să fie lăsați în pace: ”Mai bine mort”

Mesajul Margheritei, după ce mama sa a ieșit în stradă implorând să fie lăsați în pace: ”Mai bine mort”

Margherita de la Clejani continuă șirul postărilor controversate pe care le face în mediul online. După ce mama sa, a ieșit în stradă implorând ca fata ei să fie lăsată în pace pentru a nu ajunge la depresie, Margherita a postat un mesaj halucinant. 

Mesajul Margheritei, după ce mama sa a ieșit în stradă implorând să fie lăsați în pace: ”Mai bine mort”
Sursa foto: instagram.com
03 Iun 2020   •   16:45

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani continuă să se prezinte în mediul online altfel decât era cunoscută până nu cu mult timp în urmă.

Contul său de socializare are acum cu totul alte fotografii cu descrieri care nu sunt neapărat folosite de toți utilizatorii, însă asta a șocat cu una dintre imaginile publicate.

”Mai bine mort decât comunist”, scria în imaginea publicată de Margherita în urmă cu puțin timp. Fiica Clejanilor nu e la prima postare de acest gen, mai ales că în ultimele zile a adăugat mai multe imagini și fimulețe din diverse ipostaze în care arăta semne obscene sau folosea cuvinte vulgare. 

×
Subiecte în articol: Margherita mesaj
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close