Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturisirea tatălui tinerei jefuită în Alba Iulia: "Nenorociţi dintr-ăştia care sunt eliberaţi aşa degeaba"

Mărturisirea tatălui tinerei jefuită în Alba Iulia: "Nenorociţi dintr-ăştia care sunt eliberaţi aşa degeaba"

Mărturisirea tatălui tinerei jefuită în Alba Iulia: "Nenorociţi dintr-ăştia care sunt eliberaţi aşa degeaba"
22 Noi 2018   •   12:13

Tatăl tinerei de 20 de ani tâlhărită cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia a făcut o mărturisire emoționantă despre evenimentele de atunci.

„Noi am primit un telefon de la unchiul Denisei şi ne-a zis că e ceva în neregulă cu fata. Noi eram la ţară şi nu ne-am gândit la nimic rău. Am încercat să o sunăm, avea telefonul închis şi apoi am contactat un vecin să meargă să bată la uşă, să vadă ce e cu ea. A deschis uşa, dar era într-o stare confuză. Când ne-a sunat vecinul am zis că o fi drogat-o cineva, cine ştie. Am plecat imediat acasă şi am găsit-o în aceeaşi stare. Am urcat-o în maşină, am venit la urgenţă să vedem. Oamenii de aici i-au făcut analize pentru că se vedeau două lovituri la cap. Am refăcut filmul evenimentelor să aflăm dacă i-a pus cineva ceva în cafea, în suc. Ea nu îşi mai amintea nimic din ziua de sâmbătă. Îşi amintea doar că a fost în mall şi că se uita la haine pe acolo. Acum este bine fizic, moral e bine, dar să vedem. S-a uitat la imagini şi nu a avut nicio reacţie. Nu i-a venit să creadă că a păţit aşa ceva”, a declarat tatăl fetei agresate la Alba Iulia, potrivit Adevărul.

Citiți și O tânără de 20 de ani a fost bătută cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia

 "Când am văzut imaginile, atunci în momentul respectiv îmi venea să stau, să fii fost cu individul ăla faţă în faţă, două minute. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut noi. Individul, asta-i meseria lui. I-am văzut cazierul... Nenorociţi sunt cei care au dat legilea astea, de i-au scos afară. Cred că noi avem nevoie de psiholog mai mult ca fata. Nenorociţi dintr-ăştia care sunt eliberaţi aşa degeaba. Nu se poate aşa ceva? În ce ţară trăim ca să eliberezi infractorii? Aş fi curios să-l întrebaţi pe Tudorel, să-i arătaţi, dacă o simţi el ceva când a primit lovitura fiica mea şi a ajuns în starea asta. Nu se poate aşa ceva, în ce ţară trăieşti ca să eliberezi infractorii ăştia. Ei sunt la fel de vinovaţi. În momentele astea îi consider mai nenorociţi pe ei decât pe ăla. Pentru că asta e meseria lui, a stat numai prin puşcării", a mai spus tatăl tinerei care suferă de episoade de amnezie după atacul de sâmbătă", a completat emoţionat tatăl tinerei lovite de Nicolae Drăgoi.

×
Subiecte în articol: tanara marturisire emotionanta
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close