Antena 3 CNN Actualitate Social Marius, tatăl care nu a intrat de rușine la serbarea fetiței, va primi un apartament social. "Câteodată îi lăsam pe toţi nemâncaţi"

Marius, tatăl care nu a intrat de rușine la serbarea fetiței, va primi un apartament social. "Câteodată îi lăsam pe toţi nemâncaţi"

Povestea lui Marius s-a răspândit rapid pe internet, iar, rând pe rând, oamenii au hotărât să-l ajute. Acum, pe lângă banii din donații, familia lui Marius va primi și un apartament cu trei camere.

Marius maturator primit casa sociala
Marius, tatăl care nu a intrat de rușine la serbarea fetiței, va primi un apartament social. "Câteodată îi lăsam pe toţi nemâncaţi" Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Dec 2022   •   09:08

Marius este capul familiei Lețu, dar responsabilitatea pe care o poartă pe umeri este mult prea grea pentru puterile sale.

Din salariul de măturător, Marius trebuie să hrănească șase copii, fiind o luptă neîncetată pentru supraviețuire.

În ziua serbării fiicei sale, Marius a mers la școală în salopeta pe care o poartă la serviciu. Rușinat de hainele sale, tatăl nu a îndrăznit să intre în clasă și a privit serbarea de pe hol. 

Familia Lețu locuiește într-o cameră de doar 23 de metri pătrați, iar Marius a mărturisit că banii pe care îi câștigă îi folosește pentru plata chiriei.

Din cauza cheltuielilor mari, mâncarea a devenit un lux, iar copiii se culcă adesea fără să fie hrăniți.

"Trăim după azi pe mâine. Vă spun sincer, câteodată îi lăsam pe toţi nemâncaţi", a declarat Marius, potrivit observatornews.ro.

Mai mult, Nicoleta, fetița lui Marius, s-a născut cu un handicap locomotor, iar tratamentul de care are nevoie reprezintă o altă cheltuială necesară.

Oamenii au fost impresionați de povestea familiei Lețu, dar și de modestia lui Marius.

Astfel, oamenii s-au mobilizat pe internet și au reușit să strângă o sumă importantă de bani.

Mai mult, cel mai mare vis al lui Marius, acela de a avea patru pereți ai săi, s-a îndeplinit, deoarece familia sa va primi, din partea primăriei de sector, un apartament cu trei camere. Astfel, cei mici nu vor mai dormi adunați într-o singură cameră, ci în camere separate, așa cum este firesc.

×
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close