Antena 3 CNN Actualitate Social Marile vedete ale României au slăbit miraculos. Ce diete au urmat

Marile vedete ale României au slăbit miraculos. Ce diete au urmat

o_1cans3ka6u4qe2v1irptic1nft8.jpg
10 Apr 2018   •   16:32

Dietele care fac miracole sunt la modă în România. Iar vedetele dau tonul la cele mai noi şi, spun ele, eficiente metode de a slăbi în cel mai scurt timp posibil. Ozana Barabancea a dat jos zeci de kilograme, după un regim bogat în proteine, iar acum cântăreaţa are un regim de viață sănătos, care include mese regulate şi mult exerciţiu fizic.

Cântăreaţa a vrut să slăbească, pentru ca la 48 de ani să aibe silueta pe care o avea în liceu. Ozana spune că reţeta slăbitului sănătos se bazează pe proteine şi mult sport. Cântăreaţa recunoaşte însă că s-a operat şi şi-a micşorat stomacul, pentru ca rezultatele dietei să fie permanente.

Şi Monica Anghel a slăbit spectaculos în numai câteva luni de zile. Fără nicio intervenţie chirurgicală, dar cu voinţă şi cu ajutorul unui nutriţionist şi al unui psiholog. Monica a dezvăluit însă unul din secrete: mănâncă des şi puţin şi a renunţat total la pâine.

Luminiţa Anghel se lauda ca a dat si ea jos 40 de kilograme. Cântăreaţa spune a slăbit pe baza unei diete în care a mâncat salate, ouă fierte, dar și puțină pâine prăjită.

×
Subiecte în articol: vedete diete slabire kilograme in plus
Parteneri
x close