Antena 3 CNN Actualitate Social Maison D’Or, floraria unde se scriu povesti din petale (P)

Maison D’Or, floraria unde se scriu povesti din petale (P)

o_1bu94090j1ii1pamopq1ikl1dur9.jpg
06 Noi 2017   •   18:57

Florile sunt cadoul perfect pentru orice ocazie si pot fi chiar ideea salvatoare atunci cand nu stii ce sa ii daruiesti unei persoane despre care crezi ca are tot ce si-a dorit. Exista numeroase florarii care ofera o mare diversitate de buchete si aranjamente florale, insa dintre toate acestea se remarca Maison D’Or. De ce ar trebui sa alegi cea mai selecta florarie online daca iti doresti un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau aranjamente de exceptie pentru evenimentele tale? Iti dam doar cateva motive!

Diversitate

Maison D’Or este locul in care dorintele tale prind viata. Aici vei gasi o intreaga echipa de profesionisti care creaza adevarate povesti prin aranjamentele lor florale, ghidandu-se dupa regulile bunului-gust. Indiferent daca iti doresti un buchet de flori sau o cutie cu flori pentru a-ti arata sentimentele fata de o persoana iubita, sau daca vrei aranjamente decorative realizate din flori, Maison D’Or este locul potrivit in care sa cauti. In plus, colectia de cadouri premium iti ofera buchete si cutii de flori care vin la pachet cu bauturi fine sau torturi savuroase. De asemenea, pentru ca darul sa fie intr-adevar complet, poti adauga si o jucarie din plus sau un accesoriu rafinat, din cadourile pe care le ai la dispozitie pe site. In plus, din catalogul Maison D’Or nu lipsesc nici florile de apartament, gata sa aduca un aer fermecat oricarei locuinte.

Calitate

Calitatea este un alt criteriu in functie de care sa alegi cadourile. Si la acest capitol Maison D’Or detine un loc de top in randul florariilor online, oferind produse deosebite si servicii profesionale. Astfel, daca vrei sa oferi un cadou floral special dar nu stii ce sa alegi, te putem consilia pentru a lua cea mai buna decizie. Mai mult decat atat, pentru ca perfectiunea sta in detalii, inainte de a primi produsele, vei putea vizualiza reprezentarea grafica a buchetului sau a aranjamentului.
In cazul in care alegi pentru flori naturale, poti avea garantia ca in buchetele Maison D’Or se regasesc intotdeauna flori fresh, care sa reziste cat mai mult timp. Pe de alta parte, poti alege si flori nemuritoare, daca iti doresti un cadou care sa reziste toata viata!

Rapiditate

Maison D’Or te salveaza chiar si in cazul in care ai uitat de o aniversare speciala sau cand esti pe fuga catre un eveniment special si nu ai gasit inca un cadou potrivit. Indiferent daca vei alege flori criogenate sau naturale, poti beneficia de livrare rapida, in absolut toata tara. In functie de stocul disponibil si de zona de livrare, poti primi florile chiar si in maxim 2 ore de la plasarea comenzii tale. De asemenea, ai posibilitatea de a merge direct in magazin, alegandu-ti din aranjamentele si buchetele create de designerii florali dedicati muncii lor.

 

 

×
Subiecte în articol: flori
Cele mai noi știri
Parteneri
x close