Antena 3 CNN Actualitate Social Lecția de viață a unui magazin online pentru fete: Puneți mâna pe aspirator!

Lecția de viață a unui magazin online pentru fete: Puneți mâna pe aspirator!

copil.jpg
Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    08 Dec 2016   •   16:22

Lumea evoluează, dar fetițele sunt învățate să se ocupe de gospodărie și să pună mâna pe aspirator, mătură și mop, încă din copilărie. Toate acestea sunt jucării care imită aproape perfect obiectele de uz-casnic. 

Pentru că și marketingul a evoluat, în ziua de azi nu se mai găsesc doar păpuși sau truse medicale ori jocuri educative pentru copii. 

Spre exemplu, un magazin on-line crede că a găsit jucăria perfectă pentru fetițe în pragul Sărbătorilor de iarnă. Magazinul on-line are spre vânzare o ”jucărie educativă” pentru fete, care este un aspirator inscripționat cu numele unei firme cunoscute.

Nici prețul nu seamănă cu al unei jucării. De asemenea, la fel ca în cazul oricărui produs, există descrierea aspiratorului, cu caracteristicile și recomandările necesare vârstei, respectiv peste trei ani.

La o simplă căutare în magazinul on-line, mai găsim mături, perii și mopuri pentru fetițe, ori seturi de curățenie și găleți.

Nici băiețeii nu au fost uitați. Pentru ei, există bormașini electrice de jucărie, bormașini prevăzute cu ochelari de protecție, truse cu scule și unelte. Și pentru că după muncă vine și răsplata, băieții se pot bucura și de sticle de bere, de asemenea, de jucărie.

×
Subiecte în articol: aspirator
Cele mai noi știri
Parteneri
x close