Antena 3 CNN Actualitate Social Impresionant! Este bolnav de epilepsie, dar îşi întreţine întreaga familie cântând la vioară pe străzi

Impresionant! Este bolnav de epilepsie, dar îşi întreţine întreaga familie cântând la vioară pe străzi

vioara.jpg
Foto: Pixabay.com
08 Mai 2016   •   00:08

Poveste impresionantă în Satu Mare. Deşi este bolnav de epilepsie, Otto Lăcătuş îşi întreţine întreaga familie, alcătuită din opt membri, cântând la vioară pe străzile din oraş.

Chiar dacă este cald sau plouă, bărbatul iese în fiecare zi, pentru că de el depinde şansa la viaţa a celor dragi şi nu poate să-i dezamăgească.

A pus mâna pentru prima dată pe o vioară la 6 ani şi de atunci nu se mai dezlipeşte de ea. Cântatul e ceva nativ, transmis din generaţie în generaţie.

„Când eram mic, părinţii mei au divorţat şi eu am ajuns cu mama la Târgu Lăpuş, în Maramureş. Am cântat până în anii ’90 în restaurante acolo, aveam formaţie şi îmi mergea bine. Cântam peste tot, la nunţi eram foarte apreciat acolo. Dar atunci, în ’90, s-a dat ceva interzicere de cântat în restaurante şi a trebuit să plec. Am venit înapoi acasă, la Satu Mare, şi de atunci cânt pe unde mă cheamă, pe unde pot să câştig un ban. De şapte ani cânt numai aici, pe străzile din Satu Mare. Mă ştie deja toată lumea că eu sunt aici zi de zi“, a declarat bărbatul pentru Adevărul.
 

 

×
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close