Antena 3 CNN Actualitate Social Gigi Becali, despre iniţiativa PNL privind închisoarea doar în weekend: „O propunere bună, dar judecătorii vor da 5-7 ani ca să nu stai acasă”

Gigi Becali, despre iniţiativa PNL privind închisoarea doar în weekend: „O propunere bună, dar judecătorii vor da 5-7 ani ca să nu stai acasă”

o_1bafhn97311rc1ndn1nr31m6dnlb8.jpg
05 Mar 2017   •   17:42

Gigi Becali a comentat în emisiunea „Ediţie de weekend” iniţiativa liberalilor de a se face doar închisoare în weekend pentru cei cu pedepse mai mici de patru ani.

„Mi se pare o propunere bună, trebuie să se specifice acolo să plătească prejudiciul, să se recupereze prejudiciul, dar dublu prejudiciu, spun eu, pentru că acela care fură să simtă ceea ce a făcut. La noi în România, se va întâmpla aşa: Cât este patru ani să stai acasă, eu judecător îţi dau 5-7 ca tu să nu faci puşcăria la domiciliu. Aşa se va întâmpla în România. Dacă Borcea şi Victor Becali nu au fost acasă de un an, deşi legea le permite 30 de zile pe an. (…)Care e problema, stai în weekend în puşcărie ca să-ţi dai seama că ai greşit”, a declarat Becali la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali editie de weekend
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close