Antena 3 CNN Actualitate Social Gigantul de mobilă care vrea să ajungă la 135 de magazine în România

Gigantul de mobilă care vrea să ajungă la 135 de magazine în România

o_1dd5dp6lavdktgfsme18ph1ivs8.jpg
Foto: JYSK/ Facebook
12 Iun 2019   •   11:45

Retailerul scandinav de mobilier şi decoraţiuni pentru casă JYSK România a anunţat că va deschide joi cel de-al 75-lea magazin din ţară, în localitatea Huşi, şi că vrea să ajungă la 135 de magazine în următorii ani.

Magazinul JYSK Huşi are o suprafaţă totală de 1.050 mp, arată compania într-un comunicat, fără a preciza valoarea investiţiei.

”Expansiunea face parte din ADN-ul JYSK, iar fiecare deschidere ne aduce mai aproape de obiectivul pe care îl avem în România, de a ajunge la 135 de unităţi în următorii ani. JYSK Huşi va fi cel de-al doilea magazin pe care îl avem în judeţ, unde suntem prezenţi din 2017, când am inaugurat un magazin în Vaslui”, a declarat Iraida Paiuc, marketing manager JYSK România, scrie stirileprotv.ro.

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro, scrie stirileprotv.ro.

Grupul desfăşoară operaţiuni în 50 de ţări şi numără un total peste 23.000 de angajaţi şi peste 2.700 de magazine. JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reţeaua numără în prezent 75 de magazine.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close